Bel mij terug
Home › Autobedrijven

Autobedrijven

Wilt u als (Bovag) autobedrijf meer informatie over de mogelijkheden en een  eventuele samenwerking?

Orange Financial Lease biedt u als autobedrijf de mogelijkheid om uw handelsvoorraad kosteloos te adverteren op www.orangefinanciallease.nl. Zoals u wellicht al heeft gezien, zijn meerdere autobedrijven en merkdealers u voor gegaan.

Het koppelen en adverteren op OrangeFinancialLease.nl was nog nooit zo makkelijk geweest.


Door een eenmalige koppeling met uw voorraadbeheersysteem, welke door ons zal worden aangevraagd, kunnen wij uw handelsvloraad doorlinken naar OrangeFinancialLease.nl. Uw voertuigen zullen vanaf nu zichtbaar zijn in ons leasevoorraad. Na een eenmalige handeling zal de verbinding die tot stand komen en heeft u hier geen omkijken meer naar.
Aan de hand van de verkoopprijs zal er een leasebedrag worden vermeld op de detailpagina van uw auto. Dit maakt het voor onze bezoeker makkelijker om op deze manier snel een keuze te maken. 
Hierdoor zal u regelmatig Financial Lease offertes van ons ontvangen welke reeds akkoord bevonden is door onze banken en uw klant al geïnformeerd is over de geldige akkoord.

Adverteren is gratis en zo dragen wij bij aan uw verkoopcijfers!

 

Door te adverteren op onze website kunnen we ervoor zorgen dat u sneller uw auto’s verkoopt.
Door onze efficiënte inzet van Google marketing campagnes, advertenties op Marktplaats.nl en diverse Social Media waar wij uiteraard uw auto’s onder aandacht zullen brengen, zal resulteren tot een fijne samenwerking en biedt uitkomst voor de snelle verkoop van uw handelsvoorraad.

 

Wilt u uw bedrijfsvoorraad gratis adverteren op Orangefinanciallease.nl? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 

Uiteraard kunt u uw bedrijfsvoorraad ook telefonisch aanmelden. De salesteam van OrangFinancialLease.nl staat u graag te woord!

 

Gaan we samenwerken? Zo ja, vul het onderstaande formulier in!


    refresh captcha
(velden met een * zijn verplicht)

Meer informatie? U kunt ons bereiken via e-mail, telefonisch 085 - 48 48 150 of klik hier voor vedere informatie.