Bel mij terug
Home › Financial lease

Financial lease

Wat is Financial Lease?

Financiallease, aansluitend op uw wensen. Maatwerk per situatie.
Bij Orange FinancialLease kijken we hoe en op welke manier u het beste gebruikt kunt maken van de financial lease faciliteiten voor uw onderneming. Met behulp van financial lease kunt u als ondernemer beschikken over een (bedrijfs)auto welke nodig is voor uw bedrijfsvoering, zonder het verlies van uw liquiditeit in uw onderneming. Hierdoor kunt u efficiënter en flexibel opereren en liquiditeit overhouden voor de investering in andere middelen binnen uw onderneming. Ons eerste uitgangspunt bij Orange FinancialLease is om de mogelijkheden af te stemmen op uw situatie, zodat u het maximale uit uw financial lease aanvraag kunt behalen. Wij denken in oplossingen en niet in problemen. Door onze deskundigheid en manier van aanpak denken wij graag met u mee zodat u uiteindelijk de beste financial lease overeenkomst bent aangegaan.


Zekerheid, weten waar u aan toe bent…

U kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte personen auto’s, bedrijfswagens als equipment leasen.

Dit kan vanaf € 5.000,- tot een maximum van € 100.000,- (exclusief-BTW) mocht u hoger dan het maximale uitkomen met uw aanschafprijs, gelende hier nog scherpere tarieven die wij dan met u doornemen. Wanneer u voor de lease vorm “financial lease” kiest, kiest u voor zekerheid. Een van de goede kenmerken van financial lease is dat deze een vaste looptijd, een vaste afschrijving, vaste maandelijkse leasetermijnen kent. Overigens heeft u geen kilometer beperkingen. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor u om de looptijd van de lease af te stemmen op de economische levensduur van het geleasede object.

 

Gemak en (fiscale)voordelen…
Orange FinancialLease werkt met driepartijen overeenkomsten tussen u als ‘lessee’, de leverancier van het geleasede object (auto, bedrijfswagen of equipment) en de bank als ‘lessor’. De betrokken drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. Wij verzorgen voor u de gehele traject van aanvang tot (financiële)- afhandeling. Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde bescheiden aanleveren. Bij het ingaan van de overeenkomst zorgt de lessor voor de betaling aan de leverancier. Hier hoeft u verder ook geen omkijken naar te hebben. Het enige wat u nu te doen staat is: genieten van uw aankoop!

 

Gedurende de looptijd bent u economisch eigenaar van het geleasede object. Het object, hetzij een auto of equipment, komt op uw balans te staan. U kunt maximaal het volledige netto-waarde leasen. Als ondernemer en eigenaar kunt u de gefactureerde BTW terugvorderen tijdens uw aangifte omzetbelasting. Tevens kunt u profiteren van de voordelen als fiscale aftrekbaarheid van de rente en afschrijvingskosten van uw auto.
Betreft het geleasede object een auto op grijs-kenteken of zuinige CO² uitstoot, dan komt u waarschijnlijk in aanmerking voor investeringsaftrek. Mocht u een startende ondernemer zijn, dan komt u waarschijnlijk ook in aanmerking voor startersaftrek, waarbij de mogelijkheid bestaat om willekeurig af te schrijven.

 

De voordelen voor u op een rij

   . Activering van het voertuig op uw balans

   . Lagere maandtermijn dankzij een slottermijn

   . Lagere maandtermijn door mogelijkheid van aanbetaling

   . 100% leasing van het voertuig, zowel nieuw als gebruikt

   . Aanbetaling

   . Fiscaal voordeel: rente- en investeringsaftrek mogelijk

   . Een vast termijnbedrag met een vaste rente

   . Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs

   . U bent economisch eigenaar

   . Tussentijds extra aflossen is mogelijk

   . Transparant; afschrijving en rente

   . Looptijd zelf te bepalen; ( 6 tot 72 maanden maximaal)

   . Mogelijkheid van Acceptatie zonder jaarcijfers

   . Maakt ondernemen mogelijk!

 

Meer informatie? U kunt ons bereiken via e-mail, telefonisch 085 - 48 48 150 of klik hier voor vedere informatie.