Bel mij terug
Home › Second opinion

Second opinion

Een vergelijking kost niets, het kan alleen meer opleveren!

Ben je ervan overtuigd dat je een scherpe financial lease offerte hebt ontvangen en dat dit echt niet lager kan? Laat de offerte vergelijken door onze financial lease experts. Wij raden het strengste aan om de financial lease offerte niet definitief te maken bij je huidige aanbieder. Deze dien je eerst door onze offertevergelijker te laten screenen om zo de scherpste financial lease offerte te ontvangen.

Mocht je via een andere leasemaatschappij of een intermediair een financial lease offerte hebben ontvangen, dan kunnen wij deze geheel vrijblijvend en kosteloos screenen. Zodat jij er zeker van kunt zijn dat de reeds ontvangen offerte markt conform écht scherp is. Uit onze jarenlange ervaringen en expertise is naar voren gekomen dat meerdere offertes naast elkaar leggen loont.

 

Onze vergelijker houdt rekening met de volgende punten in uw offerte:

  • -          Hoogte van de maandtermijn
  • -          Looptijd van de lease overeenkomst
  • -          Slottermijn
  • -          Mogelijkheid om tussentijds aflossing
  • -          Wel of geen jaarcijfers aanleveren

 

Veelal kunnen wij een verbeterd voorstel doen toekomen. Door onze speciale service loop je geen vertraging op voor de levering van de auto. En dat is alleen maar fijn.

We hebben meestal op dezelfde dag een verbeterd voorstel zodat je meteen kunt beslissen en knopen kunt doorhakken. Het contact met de leverende partij? Ook die taak nemen wij op ons om alle diensten te stroomlijnen. Hierdoor is tijdsverlies en een dure offerte verleden tijd!

Uiteraard melden wij ook wanneer je een goed voorstel hebt bij de huidige aanbieder. Maar in de meeste gevallen zijn wij voordeliger.

Voor een vrijblijvende en geheel kosteloze offerte vergelijking kunt u het formulier invullen en uw offerte uploaden.

 

Second opinion aanvragen

    refresh captcha
(velden met een * zijn verplicht)

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over OrangeFinancialLease.nl? Wij zijn telefonisch bereikbaar via tel. 085 - 48 48 150 of klik hier voor meer informatie.